Om os

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål eller vil tale med os om din specifikke opgave.

Om os

Profil af BVO Tagdækning ApS

BVO Tagdækning ApS står for professionel tagdækning i høj kvalitet.

Virksomheden BVO Tagdækning ApS drives af Brian Bertelsen, som er udlært tagdækker og har mere end 12 års erfaring inden for faget.

Som beskrevet under Derbigum, bruger vi udelukkende kvalitetsmaterialer af mærket Derbigum. Det er et bevidst valg vi har truffet, så vi kan levere de bedste og mest bæredygtige tagpapløsninger til vores kunder.

Geografisk har BVO Tagdækning ApS hjemme i Skovlunde ved Ballerup, men selvom vi altid er glade for lokale opgaver, så kører vi også gerne efter opgaver på resten af Sjælland.

Vores kunder er såvel private boligejere som erhvervskunder; herunder offentlige kunder som kommuner, virksomheder med ejendomsadministration, boligforeninger, m.fl.

Vi dækker både små tage og store tage på op til flere tusinde kvadratmeter, flade tage og tage med hældning, glat tagdækning og listedækning.

Vores kunders tilfredshed er i højsædet, så vi går altid langt for at tilpasse os specifikke ønsker og behov.

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål eller vil tale med os om din specifikke opgave.

Vi ser frem til at høre fra dig.

Få et tilbud

Skriv til os

Hvorfor vælge os?

Der er mange gode grunde til at vælge BVO Tagdækning ApS.
Se herunder og kontakt os gerne via vores kontaktformular eller ring til os på telefon 42 94 93 22.

Vi sætter kundetilfredsheden højt

Vi lever af tilfredse kunder, så det giver måske sig selv, at vi altid gør vores bedste for at yde god service og god vejledning. Tilfredse kunder giver derudover et kæmpe boost i form af arbejdsglæde.

Vi leverer kvalitetsløsninger

Vi er stolte af de løsninger, BVO Tagdækning ApS leverer. Det gælder både i form af gode kvalitetsprodukter og i form af veludført kvalitetsarbejde. Kun det bedste er godt nok.

Vi har kun faglærte tagdækkere

BVO Tagdækning ApS ansætter kun faglærte tagdækkere. Da vi udelukkende leverer Derbigums produkter har vores medarbejdere desuden en grundig uddannelse heri.

Vi tilbyder et uforpligtende tageftersyn

Hos BVO Tagdækning ApS har vi valgt at give et ganske gratis og uforpligtende tageftersyn. Ud fra standen af dit tag giver vi efterfølgende et passende uforpligtende tilbud