Tagdækning i Skovlunde, København og på Sjælland

Vi står altid klar til at hjælpe dig med tagdækning, der matcher både din bolig og dit budget

Tagdækning

Tagdækning med tagpap i forbindelse med nyt tag

Leder du efter en dygtig tagdækker, der kan varetage din tagdækning?

Hos BVO Tagdækning ApS udfører vi professionel tagdækning i Skovlunde, København og på resten af Sjælland. Uanset om det drejer sig om nybyggeri af typehuse, skure eller carporte, så er et tag af tagpap en solid og flot løsning, som ikke vil koste dig spidsen af en jetjager. Vi har stor ekspertise inden for tagdækning, og vi kan derfor med sikkerhed finde den rette løsning til dig.​

Der er mange muligheder inden for tagpap

Med produkter fra Derbigum dækker vi tage i mange forskellige farver og nuancer. Du kan få tagpap i alt fra det traditionelle sorte og grå til moderne løsninger i grøn, rød eller hvid, som desuden er mere bæredygtige, da de ikke absorberer nær så meget varme fra solen som sorte tage. Grøn tagdækning med bevoksning er også en mulighed. Her har vi igen stærke produkter fra Derbigum, som kan give dit hus al den charme, der kommer med et hus med (planlagt) græs på taget – og samtidig sikrer, at rødderne ikke trænger igennem membranen! En særdeles bæredygtig løsning, der ovenikøbet er med til at rense luften.

Få et tilbud

Skriv til os

Få flot struktur på taget med listedækning

Her er der også utallige muligheder for at sætte sit præg på sit tag. Listedækningen har en afgørende betydning for tagets udseende. Du kan derfor sætte dit personlige præg på taget, så det ikke ligner alle andre tage med tagpap.

Få foretaget tagdækning, der tilgodeser dine ønsker og behov

Vi står altid klar til at hjælpe dig med at finde en løsning, der både matcher din bolig og dit budget. Hos BVO Tagdækning ApS viser vi gerne eksempler og billeder, så du kan få inspiration til dit kommende tag. Vi yder naturligvis også masser af god vejledning, så du får truffet de rigtige valg for både din økonomi og dit hus. Har dit tag brug for en større renovering, så tilbyder vi også tagrenovering.

Kontakt os for at høre mere og få et uforpligtende tilbud

Er du interesseret i at høre mere omkring vores tagdækning? Du er mere end velkommen til at kontakte os på telefon 42 94 93 22, sende en mail til kontakt@bvotagdaekning.dk eller udfylde vores kontaktformular. Så kan vi aftale et uforpligtende møde, hvor vi tager et kig på opgaven.

Hvorfor vælge os?

Der er mange gode grunde til at vælge BVO Tagdækning ApS.
Se herunder og kontakt os gerne via vores kontaktformular eller ring til os på telefon 42 94 93 22.

Vi sætter kundetilfredsheden højt

Vi lever af tilfredse kunder, så det giver måske sig selv, at vi altid gør vores bedste for at yde god service og god vejledning. Tilfredse kunder giver derudover et kæmpe boost i form af arbejdsglæde.

Vi leverer kvalitetsløsninger

Vi er stolte af de løsninger, BVO Tagdækning ApS leverer. Det gælder både i form af gode kvalitetsprodukter og i form af veludført kvalitetsarbejde. Kun det bedste er godt nok.

Vi har kun faglærte tagdækkere

BVO Tagdækning ApS ansætter kun faglærte tagdækkere. Da vi udelukkende leverer Derbigums produkter har vores medarbejdere desuden en grundig uddannelse heri.

Vi tilbyder et uforpligtende tageftersyn

Hos BVO Tagdækning ApS har vi valgt at give et ganske gratis og uforpligtende tageftersyn. Ud fra standen af dit tag giver vi efterfølgende et passende uforpligtende tilbud

FAQ

Professionel tagdækning omfatter planlægning, installation, vedligeholdelse og reparation af forskellige tagtyper, inklusiv listedækning, flade tage og skrå tage. Valget af materialer og metoder afhænger typisk af tagets form og husets arkitektur.

Listedækning anbefales for tage med en vis hældning, da det både bidrager til tagets æstetiske udtryk og dets strukturelle integritet. Listerne hjælper med at bryde vandstrømmen og reducere risikoen for vandindtrængning.

Materialer som teglsten, skifer og nogle typer metalplader er populære valg til listedækning. Valget af materiale afhænger af tagets hældning og husets stil. Det er vigtigt at vælge materialer, der passer til husets stil og opfylder tekniske krav til holdbarhed og vedligeholdelse​​.