Tagrenovering i Skovlunde, København og på Sjælland

BVO Tagdækning ApS tilbyder tagrenovering og tagreparation

Tagrenovering

Professionel tagrenovering med tagpap

Er dit tag utæt eller er der kommet synlige revner eller huller i tagpappet? Så kan en tagrenovering med tagpap være løsningen for dig.

Hos BVO Tagdækning ApS tilbyder vi renovering af tag og tagreparation i Skovlunde, København og på resten af Sjælland. Vi sørger for en professionel og effektiv tagrenovering, så du hurtigt kan nyde godt af reparationerne. Udover renovering af tag, udfører vi som tagdækker også tagdækning. Kontakt os på telefon 42 94 93 22 eller skriv til os via kontaktformularen.

Vil du have foretaget et uforpligtende tageftersyn?

Vi kommer altid gerne ud og vurderer standen på dit tag af tagpap helt gratis. Som regel er der dog en god grund til, at du gerne vil have et eftersyn, så hvis dit tag trænger til reparation eller en fuld tagrenovering, vender vi naturligvis tilbage med et uforpligtende tilbud på renovering af tag til dig.

Vi udarbejder vel at mærke et tilbud, der matcher standen af dit tag. Hvis der eksempelvis kun er tale om få revner eller huller, så kan vi i nogle tilfælde nøjes med at lappe taget. Hvis dit tag derimod er godt og grundigt slidt og nedbrudt, så anbefaler vi naturligvis en fuld renovering af dit tag.

Få et tilbud

Skriv til os

Renovering af tag med produkter fra Derbigum

Med produktet Derbigum nøjes vi altid med at brænde et lag på. Derbigum er nemlig et tykkere materiale end det gængse tagpap. Vi benytter dette produkt, når vi står for tagrenovering, men også til mange andre former for tagarbejde. Vi benytter dette produkt grundet materialets høje kvalitet samt dets høje vandtætning. Du får således tagrenovering af højeste skuffe, når du lader os om renoveringen.

Få et uforpligtende tilbud på renovering af tag

Du er altid velkommen til at kontakte BVO Tagdækning ApS, hvis du ønsker et uforpligtende tageftersyn – hvilket som helst sted på Sjælland. Vi foretager en faglig vurdering og giver dig et tilbud, der matcher behovet for tagrenovering eller tagdækning.

Hvis du har spørgsmål, kan du kontakte os på telefon 42 94 93 22, sende en mail til kontakt@bvotagdaekning.dk eller udfylde vores kontaktformular. Vi ser frem til at høre fra dig.

Hvorfor vælge os?

Der er mange gode grunde til at vælge BVO Tagdækning ApS.
Se herunder og kontakt os gerne via vores kontaktformular eller ring til os på telefon 42 94 93 22.

Vi sætter kundetilfredsheden højt

Vi lever af tilfredse kunder, så det giver måske sig selv, at vi altid gør vores bedste for at yde god service og god vejledning. Tilfredse kunder giver derudover et kæmpe boost i form af arbejdsglæde.

Vi leverer kvalitetsløsninger

Vi er stolte af de løsninger, BVO Tagdækning ApS leverer. Det gælder både i form af gode kvalitetsprodukter og i form af veludført kvalitetsarbejde. Kun det bedste er godt nok.

Vi har kun faglærte tagdækkere

BVO Tagdækning ApS ansætter kun faglærte tagdækkere. Da vi udelukkende leverer Derbigums produkter har vores medarbejdere desuden en grundig uddannelse heri.

Vi tilbyder et uforpligtende tageftersyn

Hos BVO Tagdækning ApS har vi valgt at give et ganske gratis og uforpligtende tageftersyn. Ud fra standen af dit tag giver vi efterfølgende et passende uforpligtende tilbud

FAQ

Tegn på, at dit tag trænger til renovering inkluderer synlige skader som revnede eller manglende tagsten, utætheder, indtrængen af dagslys gennem loftet eller omfattende mosdannelse. Hvis taget er over 20 år gammelt, kan det også være tid til en vurdering. Hos BVO Tagdækning kan du få et gratis tagtjek. Kontakt os for mere information.

Renovering af dit tag kan forbedre din ejendoms isoleringsevne og energieffektivitet, øge ejendommens værdi, reducere risikoen for skader fra vandindtrængning samt forlænge tagets levetid. Det er også en god lejlighed til at opdatere tagets stil og udseende samt tilpasse det til moderne standarder for tagets kvalitet.

Valg af materialer til tagrenovering afhænger af både det eksisterende tags struktur og personlige præferencer. Vi anbefaler altid Derbigum tagpap til vores kunder, da det er blandt markedets bedste tagpap, der både er langtidsholdbart, af høj kvalitet samt har en god vandtætning.

Tidsrammen for en tagrenovering kan variere betydeligt afhængigt af tagets størrelse og valg af materialer. En typisk bolig kan have en tagrenovering fuldført på mellem 2 til 5 dage, men komplekse projekter eller dårligt vejr kan forlænge processen.

I de fleste tilfælde kan du blive boende i hjemmet under renoveringsarbejdet. Dog kan der være støj og let forstyrrelse. Hos BVO Tagdækning sørger vi for en tydelig og åben kommunikation, så du kan følge med i tidsplanen og selv planlægge, om du ønsker at være i hjemmet under renoveringen af dit tag.