Tagpap på hele Sjælland

Hos BVO Tagdækning udfører vi tagpapløsninger af højeste kvalitet

Tagpap

En slidstærk tagløsning

Tagpap er en populær løsning, som er et af de mest benyttede materialer til tage. Med den robuste og lange levetid på omkring 25-30 år – sommetider op mod 50 år – er det en favorabel og ideel løsning, når du skal have lagt nyt tag eller have udført en tagrenovering af dit hus eller din erhvervsbygning. Samtidig er tagpap fleksibelt og vandafvisende, og netop dens vandtæthed gør det til et oplagt materiale i vores del af verden med nedbør mange dage om året.

Tagpap er en økonomisk attraktiv løsning, og er blandt de bedste løsninger til prisen. Samtidig kan det benyttes på både flade tage og skrå tage. Hos BVO Tagdækning arbejder vi med Derbigum tagpap, da det er noget af det bedste på markedet. Derbigum er en højkvalitetsløsning, der er forstærket yderligere sammenlignet med almindeligt tagpap.

Kontakt os på telefon 42 94 93 22, hvis du ønsker vores assistance til dit kommende tagprojekt i Skovlunde, Gladsaxe eller på resten af Sjælland. Vi hjælper både private og virksomheder.

Få et tilbud

Skriv til os

Vi er eksperter i tagpap

Hos BVO Tagdækning har vi mange års erfaring med tagdækning og tagpapløsninger. Vi kan derfor rådgive og vejlede dig til den rette løsning for dit hus. Vi tilbyder et gratis tagtjek, hvor vi gennemgår dit tag for eventuelle fejl og mangler. Skulle der være nogle, kommer vi med et uforpligtende tilbud på at løse opgaven. Nogle gange kan opgaven løses ved en tagrenovering, og andre gange kræver det et helt nyt tag.

Vores tagpapløsning er bæredygtig og giver dit tag et flot, æstetisk look. Du kan selv vælge farven på tagpappet, lige fra sort eller koksgrå til mere iøjnefaldende farver som rød eller grøn. Vores faglærte tagdækkere er efteruddannet i brug af Derbigum produkter, så du kan være sikker på et professionelt og flot resultat. Med Derbigum tagpap får du desuden 15 års forsikringsdækket garanti på dit nye tag.

Kontakt os for en holdbar tagløsning med tagpap

Ønsker du en professionel tagdækker, der kan klare din tagopgave sikkert, effektivt og uden fejl og mangler? Så er vi hos BVO Tagdækning klar til at hjælpe dig. Med vores mangeårige erfaring og ekspertise inden for Derbigum tagpap garanterer vi et tilfredsstillende resultat, der passer til dine ønsker og behov.

Kontakt os i dag på telefon 42 94 93 22, send en mail til kontakt@bvotagdaekning.dk eller udfyld vores kontaktformular.

Hvorfor vælge os?

Der er mange gode grunde til at vælge BVO Tagdækning ApS.
Se herunder og kontakt os gerne via vores kontaktformular eller ring til os på telefon 42 94 93 22.

Vi sætter kundetilfredsheden højt

Vi lever af tilfredse kunder, så det giver måske sig selv, at vi altid gør vores bedste for at yde god service og god vejledning. Tilfredse kunder giver derudover et kæmpe boost i form af arbejdsglæde.

Vi leverer kvalitetsløsninger

Vi er stolte af de løsninger, BVO Tagdækning ApS leverer. Det gælder både i form af gode kvalitetsprodukter og i form af veludført kvalitetsarbejde. Kun det bedste er godt nok.

Vi har kun faglærte tagdækkere

BVO Tagdækning ApS ansætter kun faglærte tagdækkere. Da vi udelukkende leverer Derbigums produkter har vores medarbejdere desuden en grundig uddannelse heri.

Vi tilbyder et uforpligtende tageftersyn

Hos BVO Tagdækning ApS har vi valgt at give et ganske gratis og uforpligtende tageftersyn. Ud fra standen af dit tag giver vi efterfølgende et passende uforpligtende tilbud

FAQ

Holdbarheden af tagpap varierer afhængigt af kvaliteten af det anvendte materiale og vejrforhold. Generelt set kan tagpap forventes at holde i omkring 20-30 år med ordentlig pleje og vedligeholdelse. Vi benytter os af Derbigum tagpap, der er blandt verdens førende tagpapproducenter.

Tagpap er lavet af bitumen, der er en form for petroleumsmateriale, som er forstærket med forskellige materialer som glasfiber, polyester eller cellulose. Disse materialer giver tagpappen sin holdbarhed og vandtætte egenskaber.

Prisen på tagpap kan variere afhængigt af flere faktorer, herunder tagets størrelse samt valg af tagpapmateriale. Det er bedst at få et tilbud fra en professionel taglægger for at få en nøjagtig vurdering af omkostningerne. Du er velkommen til at kontakte os og beskrive din opgave. Så kommer vi med et uforpligtende og gratis tilbud.

Tegn på, at dit tagpaptag skal udskiftes, kan omfatte hyppige lækager, synlige tegn på slid eller forringelse, som f.eks. krakeleret eller skrumpet tagpap eller alvorlige strukturelle skader. Det anbefales at få en professionel taglægger til at inspicere dit tag for at evaluere dets tilstand.

Nogle typer tagpap indeholder genanvendte materialer og kan være et miljøvenligt valg. Derbigum tagpap er et bæredygtigt valg, da det har en ekstraordinær lang holdbarhed, reducerer bygnings energiforbrug, CO2-udledning og vandforbrug.